Клієнту
Тема сайту:
+38 (066) 02-74-157
Наша адреса
м. Одеса
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: 11.00-18.00;
  • Сб-Нд: вихідний
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol

Модель: 3778503492
0
Все про товар
Опис
Відгуки 0
Питання0
Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol
Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol
Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol
Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol
Немає в наявності
1 400.00 грн.
Осетрова ікра Стерляді 50 г Aquatir Malossol
1 400.00 грн.
Опис

Представляємо до вашої уваги ніжну Осетрову ікру стерляді, представлену в ємності 50 г від відомого бренду Aquatir. Цей продукт вважається еталоном якості та смаку, здатним задовольнити найвибагливіших гурманів.

✅ Купити осетрову чорну ікру Стерлядь 50 г у скляній банці Aquatir Malossol в Україні

❗ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД БАНОЧКИ МОЖЕ ВІДМІНЮВАТИСЯ, ЦЕ НЕ ВПЛИВАЄ НА ВНУТРІШНІЙ ЗДІЙСНИЙ


Сировина для виробництва: ікра Стерляді (лат. Acipenser ruthenus).

Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі, колір, що переливається.

Консистенція: ікринки пружні, маслянисті, з вологою або сухою поверхнею, відокремлюються одна від одної.

Колір: від сірого до чорного.

Смак: приємний, з нотками легкого горіхового та вершкового післясмаку.


Розмір зерна: 2 міліметри

Спосіб отримання ікри: дійна

Вилов: аквакультура

Посол: малосольна


Виготовлена із свіжої сировини на заводі Aquatir

Не піддавалася заморожуванню.


Термін зберігання у закритому стані: до 3 місяців.

Температура зберігання: від 0 до + 6°С.

Термін зберігання у відкритому стані: до 14 днів (протягом 48 годин зберігається більша частина корисних властивостей)

Температура зберігання: від -4°С до +6°С

Харчова (215 ккал) вуглеводи 2 г, жири 14.8 г, білки 20.8 г.


Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.