Осетрова ікра Белуги 100 г Lemberg Beluga
Пориньте у світ неперевершеної розкоші з ікрою білуги Lemberg Beluga. Цей продукт є вершиною чорної ікри, пропонуючи вам унікальне поєднання чудового смаку та вишуканості. Іранська ікра Lemberg Beluga 50 г - це винятковий вибір для поціновувачів ікри та гурманів.
✅ Купити чорну ікру білуги 50 г Lemberg Beluga (іранська) в Україні
❗ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД БАНОЧКИ МОЖЕ ВІДМІНЮВАТИСЯ, ЦЕ НЕ ВПЛИВАЄ НА ВНУТРІШНІЙ ЗДІЙСНИЙ
✔ Сировина для виробництва: ікра Білуги (лат. Huso huso ).
✔ Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі, однорідні за кольором.
✔ Консистенція: ікринки пружні, маслянисті, з вологою або сухою поверхнею, відокремлюються одна від одної.
✔ Колір: від темно-сірого до чорного.
✔ Смак: приємний, з нотками горіхового післясмаку та вираженого вершкового післясмаку, характерний ікрі цього виду риби.
☑ Розмір зерна: 2.5-3.5 міліметрів
☑ Спосіб отримання ікри: дійна
☑ Вилов: аквакультура
☑ Посол: малосольна
Виготовлена із свіжої сировини на заводі Lemberg
Не піддавалася заморожуванню.
Термін зберігання у закритому стані: до 6 місяців.
Температура зберігання: від 0 до - 4°С.
Термін зберігання у відкритому стані: до 14 днів (протягом 48 годин зберігається більша частина корисних властивостей)
Температура зберігання: від -4°С до +4°С
Харчова (235 ккал) вуглеводи 0.8 г, жири 13.8 г, білки 26.8 г.
⚓ Відчуйте задоволення кожної ложки ікри білуги Lemberg Beluga 50 г (іранської). Цей делікатес дбайливо відібраний і помірний посолці, щоб зберегти свій характерний смак і неповторний аромат. Насолоджуйтесь розкішшю на кожному рівні та створіть незабутні моменти блаженства.
⚓ Ікра білуги Lemberg Beluga 50 г (іранська) – це виразний акцент на вашому столі. Цей продукт має унікальний смак і текстуру, які підкреслюють вашу пишність і вишуканий смак. Розділіть цей невимовний досвід із близькими та насолоджуйтесь моментами розкоші разом.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.